Haal het maximale aan farmaceutische zorg uit jouw budget

Ziekenhuis- en Poliklinische apotheken

Pluripharm groep

Volledig assortiment met optimale service

Ziekenhuis- en poliklinische apotheken spelen een centrale rol in de
geneesmiddelenvoorziening binnen en buiten de muren van het ziekenhuis. In deze dynamische en complexe omgeving zoek je niet alleen een breed geneesmiddelassortiment, maar ook logistieke, financieel-economische en vakinhoudelijke ondersteuning voor optimale service. Pluripharm Groep bied je het volledige assortiment mèt optimale ondersteuning.

Groothandel

Het kloppend hart van onze organisatie

Sinds 2016 is Pluripharm Groep ook een volgesorteerde groothandel voor Ziekenhuis- en poliklinische apotheken met een zeer breed spécialité, parallel, generiek, OTC en hulpmiddelen assortiment. Met een gemiddelde servicegraad van 98,5% ben je bij ons altijd aan het juiste adres. Door automatische substitutiemogelijkheden, de slimme aanschrijftool PluriCheck en een gebruiksvriendelijk klantportaal zijn jouw orders gemakkelijk geplaatst, met het beste rendement.

Pluricheck

Altijd het juiste, beschikbare en
best renderende medicijn

PluriCheck is dé aanschrijftool voor een betere servicegraad met een beter rendement. Met PluriCheck krijg je direct in het apotheekinformatiesysteem (AIS) besteladviezen tijdens het aanschrijven van jouw recepten. PluriCheck werkt met elk AIS en houdt rekening met de gemaakte zorgverzekeraarsafspraken, jouw leveranciers specifieke mandaatafspraken en de beschikbaarheid.

falsified medicine directory

Geen handmatige acties meer

Het inscannen van alle binnenkomende geneesmiddelen in het kader van FMD is een tijdrovende klus voor de medewerkers in de apotheek. Pluripharm heeft een mooie dienstverlening ontwikkeld waarbij wij zorgdragen voor geaggregeerde aanlevering van FMD data. Met deze service realiseert u een besparing op FTE.

klantportaal en rapportages

Regie in eigen hand

Ziekenhuis- en poliklinische apotheken profiteren van de dienstverlening die Pluripharm Groep verfijnd heeft voor openbare apotheken. Met name op ICT-gebied kun je een grote stap vooruit maken. Dagelijks heb je duizend-en-een dingen te doen. Met MijnPluripharm schakel je snel. Dit persoonlijke klantportaal biedt toegang tot een breed scala aan online diensten en rapportages die erop gericht zijn om jouw professionele leven makkelijker te maken en de administratieve belasting te verlichten.

central filling

Meer tijd voor de patiënt

Central Filling levert volledige kant-en-klare recepten direct voor uitgifte aan jouw patiënten. Zowel op patiënt- als op receptniveau. Het gehele groothandelsassortiment, inclusief incontinentiemateriaal, opiaten en koelartikelen, is beschikbaar tegen het scherpste tarief in de markt. Door onze unieke voorraadreservering heb je nagenoeg geen manco’s meer. En geschikt voor alle AIS-systemen.

Baxtering

Medicatieveiligheid en gemak voor uw patiënt

Als poliklinische of ziekenhuisapotheker streef je naar verbeterde zorgkwaliteit en kostenverlaging. Distripack’s medicatierollen bieden voordelen aan beide zijden. Een hele week aan medicatie precies afgemeten voor dagelijkse behoeften en innamemomenten kan geruststellend zijn voor patiënten. Onze Pluripack’s weekdoseersysteem biedt dit gemak. Onze baxterdienst is individueel afgestemd, garandeert snelle en foutloze geneesmiddelendistributie.

Contact

Wat kunnen we voor je betekenen?

Voor meer informatie, vragen of opmerkingen neem gerust
contact met ons op.

072 303 43 10
info@pluripharm.nl