Wij zijn er voor jouw patiënten

Pluripharm

Eerlijke zorg voor iedereen

In alles wat Pluripharm doet staat het belang van de patiënt voorop, of het nu gaat om het ondersteunen van openbare apotheken, ziekenhuisapotheken of zelfstandig behandelcentra. En soms helpen we patiënten ook rechtstreeks.

Patiënten zijn afhankelijk van hun geneesmiddel. Zij moeten erop kunnen vertrouwen dat het beschikbaar is wanneer zij het nodig hebben. Dat het aan alle kwaliteitseisen voldoet, dus op de juiste wijze wordt bewaard en vervoerd. Zij moeten op ons kunnen vertrouwen

Medische hulpmiddelen

Kwaliteit van leven is buitengewoon belangrijk

Sinds 2014 is Pluripharm Direct – onderdeel van Pluripharm – een toonaangevende nationale leverancier van medische hulpmiddelen en zorgondersteuning die de levenskwaliteit van mensen met een chronische aandoening verbeteren. Want kwaliteit van leven is buitengewoon belangrijk. Met persoonlijke aandacht en deskundig advies zorgen wij ervoor dat je met de juiste hulpmiddelen zo comfortabel mogelijk van het leven kunt genieten.

hulpmiddelen

Onze zorggebieden

Klik op een zorggebied voor meer informatie.
Let op: je wordt doorgestuurd naar de website van Pluripharm Direct.

Gezonde farmacie voor iedereen 

Pluripharm direct

Volledig ontzorgt

Bij diabetes, incontinentie of een stoma heb je constant specifieke medische hulpmiddelen nodig, soms dringend. Pluripharm Direct biedt de gewenste zekerheid.

Met Pluripharm Direct haal je medische producten op het gebied van diabetes, incontinentie, stoma, wondverzorging en medische voeding direct in huis. Wanneer je je aanmeldt, nemen wij persoonlijk contact met je op voor het afstemmen van de eerste bestelling. Tijdens dit gesprek kun je alle vragen kwijt bij ons team van gespecialiseerde medewerkers. Eventueel nemen wij contact op met je voorschrijver om je persoonlijke situatie te bespreken. Wil je de bestellingen thuis afgeleverd hebben of via uw apotheek? Aan jou de keuze. Ook administratief word je ontlast. Wij declareren rechtstreeks de medische hulpmiddelen bij jouw zorgverzekeraar.

Lees meer op www.pluripharm-direct.nl

Of neem contact op via
Telefoon: 072-20 20 200
E-mail: info@pluripharm-direct.nl

Contact

Wat kunnen we voor je betekenen?

Voor meer informatie, vragen of opmerkingen neem gerust
contact met ons op.

072 303 43 10
info@pluripharm.nl