Samen optrekken voor zelfstandig succes

Openbare apotheken

Openbare apotheek

De klant voorop

In jouw openbare apotheek komt de klant altijd op de eerste plaats. Hoe
meer aandacht jouw team aan patiënten kan besteden, hoe beter het is.
Pluripharm ontzorgt je in jouw bedrijfsvoering met persoonlijke aandacht,
slimme ICT ondersteuning en gestroomlijnde processen. Ook bij ons staat de klant voorop!

Regie in eigen hand voor alle ondernemers

Wij vinden jouw zelfstandig ondernemerschap een belangrijk goed.
Bij Pluripharm kies je dan ook zelf van welke services en dienverlening je gebruik maakt.
Wij adviseren je graag welke ondersteuning het best bij jouw situatie past.  

Groothandel

Het kloppend hart van onze organisatie

Al decennia lang volgesorteerd en met een zeer breed spécialité, parallel, generiek, OTC en hulpmiddelen assortiment. Met een gemiddelde servicegraad van 98,5% ben je bij ons altijd aan het juiste adres. Door automatische substitutiemogelijkheden, de slimme aanschrijftool PluriCheck en een gebruiksvriendelijk klantportaal zijn jouw orders gemakkelijk geplaatst, met het beste rendement.

Central filling

Meer tijd voor echte zorg

Central Filling levert volledige kant-en-klare recepten direct voor uitgifte aan jouw patiënten. Zowel op patiënt- als op receptniveau. Het gehele groothandelsassortiment, inclusief incontinentiemateriaal, opiaten en koelartikelen, is beschikbaar tegen het scherpste tarief in de markt. Door onze unieke voorraadreservering heb je nagenoeg geen manco’s meer. En geschikt voor alle AIS-systemen. Nieuwsgierig naar ervaringen van collega-apothekers? Bekijk de video hier.

Pluricheck

Altijd het juiste, beschikbare en
best renderende medicijn

Dé aanschrijftool voor een betere servicegraad met een beter rendement. Met PluriCheck krijg je direct in het apotheekinformatiesysteem (AIS) besteladviezen tijdens het aanschrijven van jouw recepten. PluriCheck werkt met elk AIS en houdt rekening met de zorgverzekeraarsafspraken van jouw patiënt, jouw leveranciers specifieke mandaatafspraken en de beschikbaarheid.

Baxtering

Medicatieveiligheid en gemak

Met de medicatierollen van Distripack verhoog je de kwaliteit van zorgverlening. Twee weken of een maand in huis, precies afgemeten naar de (dagelijkse) behoefte en het innamemoment. Voor patiënten kan het een hele geruststelling zijn. Met het (week)doseersysteem van Distripack wordt het geneesmiddelinname overzichtelijk. Baxtering is afgestemd op de individuele patiënt en staat garant voor een snelle en efficiënte geneesmiddelendistributie.

Pluripharm direct

Geregeld zoals jij dat wilt

Pluripharm Direct biedt als landelijke leverancier van medische hulpmiddelen zorgondersteuning die de levenskwaliteit verbeteren van mensen met een chronische aandoening. Met een betrokken team van deskundigen en verpleegkundigen leveren wij persoonlijke zorg op maat en beschikken wij over het hele groothandelsassortiment medische hulpmiddelen.

pluriplus

Slimme ondersteuning voor betere zorg

Als apotheker zet je je elke dag in voor goed geneesmiddelengebruik, medicatieveiligheid, therapietrouw en farmaceutische doelmatigheid. Puriplus biedt, naast de ondersteuning voor het onderhandelingscollectief Pact, overzicht en diepgang met geavanceerde ICT-toepassingen zoals Zorgsignaal en de Zorgstraat.

Zorgcontractering en ondersteuning

Goede zorg & heldere afspraken

Het onafhankelijke collectief Pact onderhandelt met alle zorgverzekeraars voor het beste zorgcontract voor alle zelfstandige apotheken, los van inkoopkanaal of formule. Pact vertegenwoordigt ruim 400 openbare apotheken. Pluripharm Groep levert voor Pact het onderhandelteam, de administratieve ondersteuning, praktijkcoaching op afstand en op locatie, rapportages en best practices. Daarnaast ontwikkelt Pluripharm Groep voor Pact onderscheidende ICT- en Zorgconcepten zoals Zorgsignaal. Deze applicatie helpt je bij de uitvoering van de gemaakte zorgafspraken.

Apotheek overdracht

Samen bouwen aan een nieuwe generatie

Apotheekfonds PharmaConnect versterkt lokaal ondernemerschap in de openbare farmacie door de overdracht van apotheken aan jonge zelfstandige apothekers te faciliteren. Jonge apothekers krijgen unieke ondersteuning bij het opbouwen of voortzetten van een kwalitatief hoogwaardige, professionele en goed renderende onderneming. PharmaConnect biedt een oplossing: samen bouwen aan een nieuwe generatie onafhankelijke apothekers. 

Contact

Wat kunnen we voor je betekenen?

Voor meer informatie, vragen of opmerkingen neem gerust
contact met ons op.

072 303 43 10
info@pluripharm.nl