Young Pluripharm en Leiderschapsprogramma 2023

Een jaar lang is in een kleine setting onder begeleiding van ervaren trainers intensief samengewerkt. Wie ben ik? Waar sta ik? Waar wil ik heen? Waar ben ik goed in en wat zijn mijn valkuilen?, dit zijn cruciale vragen om je verder te ontwikkelen. Maar ook bepaalde technieken zijn getraind, zoals presenteren, luisteren en feedback geven.

Wij zijn supertrots op onze ambitieuze collega’s die hebben deelgenomen aan beide programma’s. Na een persoonlijke en soms emotionele eindpresentatie ontving iedereen het felbegeerde certificaat.

We wensen de Young Pluripharmers en Leiders van 2024 eenzelfde ervaring!

“Dankbaar voor deze mooie kans mijzelf te ontplooiien. Er is meer mogelijk in loopbaanontwikkeling dan ik dacht bij Pluripharm.”

“Uit je comfortzone stappen is niet makkelijk, maar geeft uiteindeliljk wel een mega kick!”

“Door deze intensieve en lange samenwerking is er onderling een speciale band ontstaan die over afdelingen heen gaat.”