Pluripharm Groep werkt samen met Distripack Pharma

Vanaf 1 februari werkt Pluripharm Groep samen met het bedrijf Distripack Pharma om zelfstandige openbare apotheken nu en in de toekomst optimaal te ondersteunen bij het leveren van geneesmiddelen in medicatierollen (baxteren).

De apothekers van Distripack Pharma zijn al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in het leveren van medicatierollen en aanverwante diensten voor diverse grote GDS-opdrachtgevers.

Door de persoonlijke klantbenadering van Pluripharm te combineren met de innovatieve operationele kennis en expertise van Distripack ontstaat de ideale mix om aan de groeiende klantvraag te voldoen in een markt die steeds hogere eisen stelt aan kwaliteit en efficiëntie.

Vanaf 1 februari a.s. is Distripack verantwoordelijk voor het GDS productiecentrum in Breda. Ook na 1 februari biedt Pluripharm de baxterdienstverlening onder haar eigen Pluripack-label aan. De openbare apotheken die klant zijn bij Pluripharm kunnen dus blijven rekenen op een compleet dienstenpakket waarbij de voor hen bekende medewerkers het vertrouwde aanspreekpunt blijven.