Werken bij

Pluripharm is een dynamische organisatie, bestaande uit o.a. Pluripharm Groothandel (levering aan zelfstandige apotheken), Pluripharm Distrimed (levering aan apotheken van ziekenhuizen), Pluripharm Direct (begeleiding naar patiënten bij het gebruik van medische hulpmiddelen) en Pluriplus (ondersteuning van apotheken met zorgprogramma’s, inclusief ICT support). De organisatie laat zich kenmerken als informeel, waar hard werken hand in hand gaat met humor en een persoonlijke benadering. De ideale plaats waar je capaciteiten, vaardigheden en ervaring tot hun recht komen. Pluripharm heeft vestigingen in Alkmaar, Baarn, Zwolle en Breda.

GDS Apotheker

Pluripharm Groep is de full service provider voor zelfstandig openbare apotheken, poliklinische apotheken en apotheken van ziekenhuizen. Voor ons bedrijfsonderdeel Pluripack GDS zijn wij op zoek naar enthousiaste collega’s.

Management Assistent

Pluripharm is een ambitieuze farmaceutische groothandel, die vooral levert aan zelfstandige apotheken en ziekenhuizen. De organisatie laat zich kenmerken als informeel, waar hard werken hand in hand gaat met humor en een persoonlijke benadering. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste management assistent voor 25 uur per week.

Poliklinische apotheker

Pluriplus faciliteert het Collectief Poliklinische Farmacie (CPF). Namens poliklinische apotheken maakt CPF contractafspraken met zorgverzekeraars. Voor het CPF onderhandelteam is Pluriplus op zoek naar een:

(Poliklinische) apotheker (m/v 16-24 uur)

Top