Werken bij

Pluripharm is een dynamische organisatie, bestaande uit o.a. Pluripharm Groothandel (levering aan zelfstandige apotheken), Pluripharm Distrimed (levering aan apotheken van ziekenhuizen), Pluripharm Direct (begeleiding naar patiënten bij het gebruik van medische hulpmiddelen) en Pluriplus (ondersteuning van apotheken met zorgprogramma’s, inclusief ICT support). De organisatie laat zich kenmerken als informeel, waar hard werken hand in hand gaat met humor en een persoonlijke benadering. De ideale plaats waar je capaciteiten, vaardigheden en ervaring tot hun recht komen. Pluripharm heeft vestigingen in Alkmaar en Baarn.

Business Intelligence Specialist

Als Business Intelligence Specialist adviseer je de organisatie in het optimaal gebruikmaken van de mogelijkheden van Business Intelligence, Data Warehouse, Data Analytics, Dashboard en Rapportage oplossingen.

Manager Logistiek

Pluripharm richt zich momenteel op verdere optimalisering en professionalisering van ons logistieke proces. Ben jij onze nieuwe collega die deze ambitieuze klus met veel enthousiasme aangaat?

Gevestigd Central Filling Apotheker

Central Filling is het centraal gereedmaken van geneesmiddelen: pakken, plakken en verpakken op een externe locatie. De kracht is gelegen in grootschalige, geautomatiseerde receptverwerking door hoogwaardige robots. In een volledig computergestuurde en geconditioneerde ruimte verzamelt een robot de juiste medicijnen voor elke patiënt.

Stagemogelijkheden

Het is mogelijk om zowel een meewerkstage als een afstudeerstage bij ons te volgen. Startdatum in overleg.

Teamleider supply chain planning

Pluripharm richt zich momenteel op verdere optimalisering en professionalisering van de Supply Chain. Voor de Afdeling Inkoop zijn wij daarom op zoek naar een enthousiaste, ambitieuze en veelzijdige collega.

Top