Werken bij

Pluripharm is een dynamische organisatie, bestaande uit o.a. Pluripharm Groothandel (levering aan zelfstandige apotheken), Pluripharm Distrimed (levering aan apotheken van ziekenhuizen), Pluripharm Direct (begeleiding naar patiënten bij het gebruik van medische hulpmiddelen) en Pluriplus (ondersteuning van apotheken met zorgprogramma’s, inclusief ICT support). De organisatie laat zich kenmerken als informeel, waar hard werken hand in hand gaat met humor en een persoonlijke benadering. De ideale plaats waar je capaciteiten, vaardigheden en ervaring tot hun recht komen. Pluripharm heeft vestigingen in Alkmaar en Baarn.

Gevestigd Central Filling Apotheker

Central Filling is het centraal gereedmaken van geneesmiddelen: pakken, plakken en verpakken op een externe locatie. De kracht is gelegen in grootschalige, geautomatiseerde receptverwerking door hoogwaardige robots. In een volledig computergestuurde en geconditioneerde ruimte verzamelt een robot de juiste medicijnen voor elke patiënt.

Stagemogelijkheden

Het is mogelijk om zowel een meewerkstage als een afstudeerstage bij ons te volgen. Startdatum in overleg.

Continentieverpleegkundige

Voor onze onderneming Pluripharm Direct zijn wij op zoek naar een continentieverpleegkundige voor 32-40 uur per week.

Category Manager Spécialité

Pluripharm richt zich momenteel op verdere optimalisering en professionalisering van de afdeling Inkoop. Wij zijn daarom op zoek naar een enthousiaste, ambitieuze en resultaatgerichte collega.

Commercieel manager apotheken

Word jij onze nieuwe commercieel manager apotheken?

Verpleegkundig specialist

Voor onze onderneming Pluripharm Direct zijn wij op zoek naar verpleegkundig specialist 

wondconsulent

Voor onze onderneming Pluripharm Direct zijn wij op zoek naar een wondconsulent

Apothekersassistent Thuisapotheek

Word jij de nieuwe Apothekersassistent(e) bij De Thuisapotheek?

HR Stagiaire

Ben jij op zoek naar een leuke en leerzame HR stage? Dan hoef je niet langer te zoeken, want wij zijn namelijk ook op zoek naar jou!

Top