Werken bij

Pluripharm is een dynamische organisatie, bestaande uit o.a. Pluripharm Groothandel (levering aan zelfstandige apotheken), Pluripharm Distrimed (levering aan apotheken van ziekenhuizen), Pluripharm Direct (begeleiding naar patiënten bij het gebruik van medische hulpmiddelen) en Pluriplus (ondersteuning van apotheken met zorgprogramma’s, inclusief ICT support). De organisatie laat zich kenmerken als informeel, waar hard werken hand in hand gaat met humor en een persoonlijke benadering. De ideale plaats waar je capaciteiten, vaardigheden en ervaring tot hun recht komen. Pluripharm heeft vestigingen in Alkmaar en Baarn.

Supply chain planner

In de functie van Supply Chain Planner vervul je een spilfunctie in deze keten, waar het creëren van optimale beschikbaarheid bij fluctuerende vraag zeer uitdagend is! Uiteraard is dit een inspanning van het gehele inkoopteam.

Gevestigd Central Filling Apotheker

Central Filling is het centraal gereedmaken van geneesmiddelen: pakken, plakken en verpakken op een externe locatie. De kracht is gelegen in grootschalige, geautomatiseerde receptverwerking door hoogwaardige robots. In een volledig computergestuurde en geconditioneerde ruimte verzamelt een robot de juiste medicijnen voor elke patiënt.

Continentieverpleegkundige

Voor onze onderneming Pluripharm Direct zijn wij op zoek naar een continentieverpleegkundige voor 32-40 uur per week.

Category Manager Spécialité

Pluripharm richt zich momenteel op verdere optimalisering en professionalisering van de afdeling Inkoop. Wij zijn daarom op zoek naar een enthousiaste, ambitieuze en resultaatgerichte collega.

Verpleegkundig specialist

Voor onze onderneming Pluripharm Direct zijn wij op zoek naar verpleegkundig specialist 

wondconsulent

Voor onze onderneming Pluripharm Direct zijn wij op zoek naar een wondconsulent

Medewerker Operationeel Business Support

Ben je op zoek naar een leuke HBO starters functie?

Propositie manager

Word jij onze nieuwe propositie manager?

Business Controller

Word jij onze nieuwe business controller?

Commercieel manager apotheken

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, ambitieuze en resultaatgerichte commercieel manager apotheken.

 

Top