Over Pluripharm

Beter voor de apotheker

Pluripharm is een onafhankelijke volgesorteerde farmaceutische groothandel met een breed servicepakket. Bij ons staat de apotheker centraal, van openbaar tot poliklinisch en ziekenhuisapotheker. Makkelijk gezegd? Natuurlijk. Maar wij voeren deze belofte ook consequent door. U kunt bij Pluripharm niet alleen terecht voor een breed assortiment van spécialité, generiek, parallel en zelfzorgartikelen, met een hoge beschikbaarheid, maar we zijn ook heel flexibel, sluiten geen afnamecontracten af noch hanteren we minimale ordergroottes.

Pluripharm is de groothandel met de allerlaagste kosten tegen een maximaal rendement. Daar zijn we trots op. Inkoopvoordelen worden maandelijks met u verrekend, doordat onze processen efficiënt op elkaar zijn afgestemd. Als organisatie hebben we alle functies en vaardigheden onder één dak, zodat we ons snel kunnen aanpassen aan toekomstige ontwikkelingen en blijvend van waarde voor u zijn. Welkom bij Pluripharm.

Groothandel

Pluripharm is groot geworden als farmaceutische groothandel, daar ligt onze kracht. De groothandelsprocessen beheersen wij tot in onze vingertoppen, van orderverwerking tot uitlevering.

Als u een order voor een geneesmiddel of hulpmiddel doorgeeft, wilt u zeker weten dat het artikel efficiënt op de juiste plek en op het afgesproken tijdstip afgeleverd wordt. Het is de kerntaak van de groothandel. Het jarenlang en consequent inbedden van nieuwe kennis en technologie heeft bij Pluripharm geleid tot een geavanceerde operatie op basis van efficiënt voorraadbeheer en een goede doorloop. Onze semi-geautomatiseerde orderafhandeling, hoge mechanisatiegraad en vele controles zetten bestellingen op maat klaar met een zeer geringe foutmarge.

Open en toetsbaar

Het transport van alle artikelen vindt plaats onder onze regie. Vaste chauffeurs zorgen voor een hoge leverbetrouwbaarheid en flexibiliteit bij spoedleveringen, zonder financiële opslag bij bestellingen. Onze groothandelsprocessen voldoen aan Good Distribution Practice (GDP). We zijn ISO-gecertificeerd, worden frequent geaudit en organiseren elke drie jaar een klanttevredenheidsonderzoek. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit, werken elke dag aan procesoptimalisatie en willen ons daar ook open en toetsbaar in opstellen.

Top