Buitendienst

Peggy van der Aa
Peggy van der Aa
Regiomanager regio Oost en regio Zuid
De vraag naar meer zelfstandigheid, onafhankelijkheid, ondernemerschap en natuurlijk focus op het beste rendement blijft toenemen. Als uw sparringspartner en aanspreekpunt biedt Pluripharm u full-service oplossingen. No nonsense op een klantgerichte en resultaatgerichte benaderingswijze helpen wij u te ontzorgen in uw bedrijfsvoering.
Bel 06-22953709
Mail p.vander.aa@pluripharm.nl

Diane Bouw
Diane Bouw
Regiomanager regio West
Steeds meer apothekers weten de weg naar de Pluripharm Groep te vinden. Een prima keuze voor de apotheker die veel waarde hecht aan korte lijnen, helderheid en transparantie, uitstekend rendement, respect voor onafhankelijkheid en professionele support. Ontzorgd door het totaalpakket aan services en diensten van Pluripharm Groep kunt u zich meer focussen op uw primaire zorgtaken.
Bel 06-53905955
Mail d.bouw@pluripharm.nl

Sophie van Oversteeg
Sophie van Oversteeg
Regiomanager regio Noord
Pluripharm is uitgegroeid tot een compleet volgesorteerde groothandel met een volledig dienstenpakket voor de zelfstandige apotheker. Met nog altijd dezelfde heldere formule: leveren en ondersteunen tegen de scherpste prijzen, zodat u een maximaal rendement behaalt. Wij denken met u mee!
Bel 06-54300443
Mail sophie.v.oversteeg@pluripharm.nl